top of page

Welk softwarepakket heb je nodig als diëtist?

Welk softwarepakket of computerprogramma helpt jou als diëtiste naar een succesvolle praktijk en leuke (volle) agenda?


Je gaat of bent aan de slag als diëtiste. Maar waar bewaar je al die gegevens van je klanten? Hoe creëer je een efficiënte workflow rond je consultaties? Denk o.a. aan een online agenda, patiëntendossier, automatische e-mailherinneringen, online betalingen...

Omdat elke praktijk en diëtiste anders is, deden wij alvast wat opzoekwerk voor jou. Lees snel verder en ontdek welke software best bij jou, jouw klanten en jouw praktijk past.


Voordat je blindelings een softwarepakket voor je diëtistenpraktijk aanschaft, heb je nog wat werk. Je wil namelijk geen te duur, te moeilijk of te groot programma aanschaffen. Omgekeerd wil je er ook zeker van zijn dat de software mee kan groeien terwijl jij jouw zaak verder uitbouwt zodat je niet telkens met nieuwe (extra) programma's moet leren werken.


Maak een lijstje van wat jij exact verwacht van een gespecialiseerd programma voor diëtisten. We geven je alvast wat inspiratie.


👉 Kenmerken van goede computerprogramma's

✔️ Simpel en intuïtief in gebruik

✔️ Overal beschikbaar (online/offline)

✔️ Correcte prijs-kwaliteit

✔️ Verschillende abonnementen, met upgrade mogelijkheden

✔️ Tijdsbesparend en efficiënt voor jou


Software komt een prijskaartje, onnodig veel geld uit geven is niet aan de orde. Maar een goed programma, kan je heel veel tijd besparen; een nuttige investering dus.


👉 Functionaliteiten van software voor diëtisten


​ ✔️ Cliëntendossiers (GDPR-proof!)

✔️ Online agenda met afsprakenbeheer

✔️ Automatiseringen voor bv. afspraakherinneringen

✔️ Documenten portaal voor klanten

✔️ Online betaalsysteem of facturatietool

✔️ Koppeling met virtuele consultaties

✔️ Login mogelijkheid voor klantenTOP 5 software-pakketten voor diëtisten


 

👉 Benieuwd welke software er nog bestaat voor diëtisten?


Bekijk het overzichtsoducment en vind de ideale software voor jouw diëtistenpraktijk. Deze Excel bevat alle functionaliteiten, merken en prijzen van verschillende softwarepakketten voor diëtisten. 


💡 Kom je er niet uit en wil je samen overlopen welke software het beste bij jou en je praktijk past? Boek vrijblijvend een groeigesprek (20min) in en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.


コメント


bottom of page