top of page

Over Nutrilicious

MIJN PERSOONLIJK MOTTO:​

Start klein, ontdek wat je graag doet,

waar je hart ligt en volg die weg.

Jessica Simons - businesscoach voor zelfstandige diëtisten

Als startende diëtist ben je op jezelf aangewezen om je onderneming uit te bouwen, of je roept de hulp in van businesscoaches die geen kaas hebben gegeten van de voedings- en gezondheidsbranche.

 

Of dat dacht je toch.

 

Met Nutrilicious Academy maak je komaf met stoffige administratie, ongemak over ondernemen en hoofdbrekens rond je eigen zaak.

 

Maar het allerbelangrijkste is dat we samen het taboe doorbreken dat jij als diëtist niet ambitieus of financieel intelligent mag zijn.

Ervaring met:

B to C

Particuliere samenwerking

met cliënten in de praktijk

B to B

Professionele samenwerkingen met multinationals

Online - offline

Zowel oldschool ondernemen als via een computerscherm

Jessica Simons - businesscoach voor diëtisten
Jessica Simons
Jessica simons, founder van Nutrilicious

Hi, hallo,

 

Ik ben Jessica, het gezicht van Nutrilicious Academy. 

 

Mijn missie met Nutrilicious Academy is het ondernemersverhaal voor diëtisten transparant en hands-on toegankelijk te maken a.d.h.v. praktijkgerichte tips, cursussen en trajecten.

Ik stel me graag even voor. Als basisdiploma ben ik diëtiste, afgestudeerd in 2014 aan de Odisee Hogeschool te Gent. In 2015 behaalde ik enkele postgraduaten; expert nefrologische diëtetiek (HoGent), diabeteseducator (Thomas More, Lier), pediatrische diëtetiek (Odisee Hogeschool, Gent). In 2016 behaalde ik de postgraduaten sportdiëtiek (Topsport HAN, Nijmegen) en Health Coach (Erasmushogeschool Brussel, Jette). 

 

Zoals je kan lezen zit ik niet stil en ben ik een echte freak in mijn vak. Tijdens de postgraduaten had ik een praktijk in het Antwerpse als student-zelfstandige. Ondertussen heb ik die stopgezet om thuis een praktijk (regio Gent) te openen. Van student-zelfstandige in bijberoep ging ik heel snel naar zelfstandige diëtiste in hoofdberoep. In 2018 behaalde ik het postgraduaat orthomoleculair therapeut volgens de klinische-psycho-neuro-immunologie (Naturafoundation, STAM Gent). Vandaag maart 2022, ben ik 6 jaar zelfstandig in hoofdberoep en opende ik ondertussen mijn 2de zaak, Nutrilicious Academy. Binnen deze Academy help ik je jouw eigen succesvolle zaak als zelfstandige voedingsdeskundige op te bouwen, je work-life balans te optimaliseren én je inkomen te maximaliseren. Binnen de Academy leer ik je de kneepjes van het vak om je eigen succesvolle zaak te starten. 

 

Mijn beroepsactiviteiten gaan van online/offline consultaties, cursisten opleiden tot voedingscoach, online begeleiding van studenten, officiële stageplaats voor hogescholen, freelance opdrachten, van spreken voor lokale kleine organisaties tot workshops geven in de grootste multinationals, quality control en quality assurance voor cateringsbedrijven, van menu opmaak tot duurzame levering van voeding, … Mijn job ging van standaard consultaties naar iets waar ik nooit van had durven dromen. 

 

The sky is écht de limit in de voedingsbranche. Je maakt ervan wat je zelf wilt en vooral wat je zelf graag doet. Ik ging op 6 jaar tijd van klein onzeker meisje, naar zelfstandige ondernemer, naar zelfzekere CEO van mijn bedrijf. Dus waar een wil is, is een weg. Start klein, ontdek wat je graag doet, waar je hart ligt en volg die weg!

In de Academy kom je alles te weten over hoe ook jij van jouw zaak een gigantisch succes kan maken!

Benieuwd wat Nutrilicious Academy voor jou kan betekenen? 

W O R K E D  W I T H 

bottom of page