top of page

Het ideale boekhoudprogramma voor diëtisten: DEXXTER

Als startende zelfstandige diëtiste met een eenmanszaak is het van groot belang om je financiën goed op orde te hebben. Met Dexxter, als all-in-one tool, kun jij zelf je eigen boekhouding doen, zonder dat je afhankelijk moet zijn van een boekhoudkantoor.Dexxter biedt alle functies die jij als startende diëtiste nodig hebt voor een goede boekhouding, zoals facturatie, urenregistratie, inzicht in omzet en kosten en het doen van btw-aangifte. Het programma is ontworpen om het boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je financiën op een professionele manier kunt beheren zonder veel kennis van boekhouding te hebben.


Eén van de grote voordelen van Dexxter, is de voordelige kostprijs van slechts €180* per jaar. Hierdoor bespaar jij als startende diëtiste veel geld ten opzichte van de kosten van een standaard boekhoudprogramma en het uitbesteden van de boekhouding aan een boekhoudkantoor.

Software

Boekhouder

Dexxter

(all-in-one oplossing)

Per maand

€30-€60

€150-€270

€20,00 (maand abo)

Per kwartaal

€90-€180

€450-€810

​/

Per jaar

€360-€720

€1800-€3240

€180* (jaar abo)

Bovenstaande tabel toont enkele gemiddelden van software voor de boekhouding en erelonen voor een boekhouder per maand, kwartaal en jaar. Daarnaast staat de prijs voor Dexxter. Met Dexxter kan je jouw boekhouding volledig zelf doen. Het programma loodst je door alle fiscale verplichtingen en helpt je bij elke stap op een super eenvoudige manier. Zo kan je je boekhouding voor €180* per jaar volledig in orde hebben. Dat bedrag is een énorm verschil ten opzichte van softwarekosten + boekhouder. Je bespaart al snel €2000 uit op jaarbasis. Daarbovenop heb je nog eens alle touwtjes zelf in handen en ben je dus continu op de hoogte van je eigen financiën.

Door Dexxter te gebruiken, houd jij volledige controle over je eigen boekhouding en kan je jouw bedrijfsfinanciën op een efficiënte manier beheren. Het programma is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen, waardoor het beheren van je financiën minder tijdrovend en stressvol wordt.Kortom, Dexxter biedt jou als startende diëtiste de mogelijkheid om je eigen boekhouding te doen, zonder dat je daarvoor veel tijd en geld hoeft te investeren. Met Dexxter kun jij jouw financiën eenvoudig en professioneel beheren, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw werk als diëtiste.
 

* Als member van Nutrilicious Academy krijg je een extra voordelige prijs.

Gebruik de code NUTRILICIOUS10 en krijg €10 korting op een jaarabonnement.

 

FAQ

  • Wil je zelf aan de slag gaan me je boekhouding? We raden aan om te starten met een GRATIS 30 dagen proefperiode. Zo kan je het gebruiksgemak ervaren en handige overzichten bekijken.

  • Heb je al een boekhouder en ben je geïnteresseerd om Dexxter te ontdekken? Stuur even een bericht naar je boekhouder dat je met Dexxter wil verder werken en of zij dit programma al kennen. Eens zij het nodige gedaan hebben, kan je jouw boekhouder toevoegen aan je account van Dexxter. Jij doet de verwerking van alle gegevens en zij kijken na of je het helemaal goed doet. Ook zo bespaar je énorm veel kosten op erelonen van je boekhouder.

  • Heb je een BTW-vrijstelling? Ben je in bijberoep? Moet je nog starten? Yes, allemaal prima met Dexxter. Doorloop de opzettool van Dexxter en je account wordt vanzelf correct ingesteld. Je boekhouding staat binnen de kortste keren goed.

  • Doe je consultaties en wil je dagontvangsten ingeven? Ook dat is voorzien in Dexxter. Het programma is ontwikkeld voor eenmanszaken en vrije beroepen. Je kan er als diëtiste dus écht alles in kwijt. Heb je toch nog vragen? Ze hebben een fantastische helpdesk én leerplatform.

Comments


bottom of page