top of page
Cursus - welcome to the jungle - alle termen die je als ondernemer moet kennen!

Als je denkt aan je eigen zaak, zie je misschien al een praktijkruimte voor je, glimlachende klanten en je eigen briefpapier. Maar wat denk je van kwartaalaangiftes, omzet en btw? Daar kriebel je van, maar waarschijnlijk niet op de goede manier. Nochtans is het allemaal doenbaar, als je weet wat je doet. Ik help je graag op weg met deze training.

 

❌ Loop jij liever weg van 'de boekhouding'?

❌ Voel jij je soms ook zo dom als het over cijfers en statuten gaat?

❌ Heb jij ook het gevoel dat je niets bent zonder je boekhouder?

 

👉 Dan is deze training op jouw lijf geschreven.

WELCOME TO THE JUNGLE

Alles wat je wil (én moet) weten voor je start als zelfstandige

Als (startende) zelfstandige is dit dé basis die je nodig hebt voor een succesvolle start, zelfs al heb je een boekhouder.

Van de basic termen tot de grootste fouten komen alle boekhoudkundige perikelen van A tot Z aan bod in een praktische training vol insights én handige tools. Zo, krijg jij weer vat op al die 'moeilijke' termen, weet je welke kosten eraan komen én waar je moet op letten bij het runnen van je eigen zaak.

 

Na Welcome to the jungle:

✔️spreek je de taal van je boekhouder;

✔️ken je het verschil tussen je omzet en je winst, en ken je de verschillende rechtsvormen;

✔️vermijd je de fouten die ik zelf maakte als beginnende ondernemer.

9.png

Op het online leerplatform 

Volg de training waar en wanneer je wil op je eigen tempo. 

11.png

Inclusief 2 bonus modules!

Interessante tools voor een efficiënte boekhouding

+

10 fouten die jij niet wil maken

14.png

Schrijf je hier in​

Schrijf je in via de QR-code of de knop hieronder. 

👇 Curriculum van deze training 👇
Schermafbeelding 2021-08-26 om 16.50.37.png
Schermafbeelding 2021-08-26 om 16.50.47.png
Schermafbeelding 2021-08-26 om 16.50.57.png
Schermafbeelding 2021-08-26 om 16.51.07.png

"Super waardevolle cursus!

Heel aangenaam te volgen en fijne afwisseling van verschillende soorten content.

Zeer leuk dat je je eigen fouten wilt delen om te voorkomen dat anderen deze ook maken. En dit helemaal gratis, ongelofelijk!"

Wie ben ik?

 

Ik ben Jessica, founder van Nutrilicious Academy en lesgever van Master je admin. In 2014 voltooide ik de basisopleiding als diëtiste, waarna ik mijn eigen praktijk opzette. Eerst in bijberoep, maar ik maakte al snel de overstap naar zelfstandige in hoofdberoep. Na de basisopleiding behaalde ik nog acht diploma’s binnen de voedings- en gezondheidsleer, waarbij de focus telkens op een andere specialisatie lag.

 

Maar ik leerde ook de kneepjes van de administratie kennen. Vastberaden om niet alleen als diëtist maar ook als ondernemer van mijn zaak een succes te maken, perfectioneerde ik alle hoekjes van mijn onderneming. En ik wil jou hetzelfde leren, want collegialiteit en transparantie vind ik über belangrijk. Niets mooiers dan leren en delen.

Jessica Simons - foto diëtistenpraktijk
 • Krijg ik een factuur na aankoop?
  Uiteraard, bij de checkout pagina kan je al jouw bedrijfsgegevens achterlaten, de factuur volgt a.s.a.p.
 • Ik ben de link naar mijn login kwijt, waar kan ik deze terugvinden?"
  Via het leerplatform kan je inloggen en zie je opnieuw al jouw trainingen staan onder je account. Klik hier om naar het leerplatform te gaan.
 • Hoelang heb ik toegang tot een aangekochte training of cursus?
  Alle trainingen en cursussen zijn levenslang beschikbaar. Toegang tot de trajecten en de inspiratie pagina kunnen beperkt worden in de tijd. Voor meer details over een specifiek product, bekijk de FAQ op de productpagina.
 • Ik ben geen diëtiste maar heb wel interesse in het opleidingsaanbod, mag ik me ook inschrijven?"
  Nutrilicious Academy is inderdaad gespecialiseerd in het ondersteunen van voedingsexperts bij de opstart en doorgroei van hun eigen zaak. Voedingsexperts zijn ondernemers en elke ondernemer heeft ondersteuning nodig. Dus ja, als jij ondernemer (in wording) bent en meer grip wil op je (toekomstige) zaak is de Academy absoluut iets voor jou.
 • Ik ben nog maar net begonnen als zelfstandige, zijn de bouwstenen dan nuttig voor mij?"
  De bouwstenen leren je van A tot Z alle nice to know en nice to have kennis over een bepaald topic. Je legt de fundamenten voor een duurzame en succesvolle onderneming. Als je vandaag nog start met de bouwstenen, ben je al 10 stappen dichter bij je droomzaak.
 • Wat is het verschil tussen de bouwstenen en de trajecten?
  De trajecten begeleiden je van A tot Z doorheen alle aspecten die jij nodig hebt als starter, bijberoeper of hoofdberoeper. Elk traject bevat meerdere topics van het ondernemersverhaal, o.a. sociale media, administratie, klantenbinding, prijszetting, huisstijl, wettelijke documenten, ... Trajecten hebben tevens een andere begeleidingsvorm dan de bouwstenen. Bekijk de exacte details op de pagina van het desbetreffende traject. De bouwstenen zijn toegespitst op één specifiek onderwerp van je onderneming, bijvoorbeeld administratie. Elke bouwsteen start vanuit de basis van dat topic zodat elke ondernemer (van starter tot hoofdberoeper) goed kan volgen en de training succesvol kan afronden.
 • Wanneer starten de trainingen?
  Per training kan je de nodige details terugvinden op de desbetreffende pagina. Meestal kan je voor mastertrainingen heel het jaar door inschrijven. De trajecten starten en eindigen op vaste data, deze informatie kan je terugvinden op de pagina over de trajecten.
 • Op school heb ik het vak 'zelfstandige ondernemer' gehad, is Nutrilicious Academy hetzelfde?"
  Nee, dit is verre van identiek. Alle training van Nutrilicious Academy zijn rechtstreeks vanuit het werkveld gemaakt, op basis van ervaring en kennis. De praktijk kennis die je op school had willen leren over het zelfstandig zijn als diëtiste vind je in de Academy terug. Alle trainingen geven je de praktische en inhoudelijke kennis, plus het zelfvertrouwen om een succesvolle zaak op te zetten als expert in je vak.
 • Zijn de trainingen ook toegankelijk voor Nederlandse diëtisten?
  Ja, absoluut. Alle cursussen, trainingen en trajecten zijn super gebruiksvriendelijk en aanpasbaar naargelang je land, dienst, product, ... Bv BTW-codes, belastingschijven en prijzen van je diensten/producten.
 • Ik ben nog student, mag ik al een training volgen van de Academy?"
  Uiteraard mag je dat. Kies voor een training die best aansluit bij jouw toekomstvisie of het topic waar je over wenst bij te leren. Als je zelfstandig wil worden is 'welcome to the jungle' een heel fijne cursus om door te nemen OF het SUM traject om al rustig te starten als ondernemer. Zo krijg je een overzicht van alle mogelijkheden binnen het werkveld als diëtiste, ook als student kan je bijvoorbeeld al zelfstandig worden met enkele gunstige voordelen.
 • Kan ik in deeltjes betalen?
  Ja, dat kan. Stuur gerust een mailtje naar naar jessica@nutrilicious.be of stel je vraag onderaan deze pagina. We maken dit a.s.a.p. in orde voor jou. (Binnekort zal deze optie automatisch beschikbaar zijn bij de checkout.)
bottom of page