Hoe ambitieus ben jij als voedingsexpert?

Jessica Simons - foto diëtistenpraktijk

Als startende diëtist ben je op jezelf aangewezen om je onderneming uit te bouwen, of je roept de hulp in van businesscoaches die geen kaas hebben gegeten van de voedings- en gezondheidsbranche.

 

Of dat dacht je toch.

 

Met Nutrilicious Academy maak je komaf met stoffige administratie, ongemak over ondernemen en hoofdbrekens rond je eigen zaak.

 

Maar het allerbelangrijkste is dat we samen het taboe doorbreken dat jij als diëtist niet ambitieus of financieel intelligent mag zijn.

+5 jaar

Ondernemerservaring

+3000

Succesvolle professionele samenwerkingen

+10

Internationale ondernemers opleidingen

Hi, hallo,

 

Ik ben Jessica, het gezicht van Nutrilicious Academy. 

 

Mijn missie met Nutrilicious Academy is het ondernemersverhaal voor diëtisten transparant en hands-on toegankelijk te maken a.d.h.v. praktijkgerichte tips, mastertrainingen en trajecten.

 

Als diëtist-ondernemer met eigen praktijk specialiseerde ik me o.a. in diabetes, topsport en klinische-psycho-neuro immunologie.

Acht diploma's later ben ik nog steeds vastberaden om niet alleen als diëtist maar ook als ondernemer van mijn zaak een groot succes te maken. 

Ik volgde bijkomende ondernemersopleidingen in o.a. BE, NL en USA en perfectioneerde elk hoekje van de zaak. De praktijk kreeg mogelijkheden waar ik op school nooit van gehoord had.

In de Academy kom je alles te weten over hoe ook jij van jouw zaak een gigantisch succes kan maken!

Jessica Simons - paardrijden