Veelgestelde vragen

 

Krijg ik een factuur na aankoop?


Uiteraard, bij de checkout pagina kan je al jouw bedrijfsgegevens achterlaten, de factuur volgt a.s.a.p.
Ik ben de link naar mijn login kwijt, waar kan ik deze terugvinden?


Via het leerplatform kan je inloggen en zie je opnieuw al jouw trainingen staan onder je account. Klik hier om naar het leerplatform te gaan.
Hoelang heb ik toegang tot een aangekochte training of cursus?


Alle trainingen en cursussen zijn levenslang beschikbaar. Toegang tot de trajecten en de inspiratie pagina kunnen beperkt worden in de tijd. Voor meer details over een specifiek product, bekijk de FAQ op de productpagina.
Ik ben geen diëtiste maar heb wel interesse in het opleidingsaanbod, mag ik me ook inschrijven?


Nutrilicious Academy is inderdaad gespecialiseerd in het ondersteunen van voedingsexperts bij de opstart en doorgroei van hun eigen zaak. Voedingsexperts zijn ondernemers en elke ondernemer heeft ondersteuning nodig. Dus ja, als jij ondernemer (in wording) bent en meer grip wil op je (toekomstige) zaak is de Academy absoluut iets voor jou.
Ik ben nog maar net begonnen als zelfstandige, zijn de bouwstenen dan nuttig voor mij?


De bouwstenen leren je van A tot Z alle nice to know en nice to have kennis over een bepaald topic. Je legt de fundamenten voor een duurzame en succesvolle onderneming. Als je vandaag nog start met de bouwstenen, ben je al 10 stappen dichter bij je droomzaak.
Wat is het verschil tussen de bouwstenen en de trajecten?


De trajecten begeleiden je van A tot Z doorheen alle aspecten die jij nodig hebt als starter, bijberoeper of hoofdberoeper. Elk traject bevat meerdere topics van het ondernemersverhaal, o.a. sociale media, administratie, klantenbinding, prijszetting, huisstijl, wettelijke documenten, ... Trajecten hebben tevens een andere begeleidingsvorm dan de bouwstenen. Bekijk de exacte details op de pagina van het desbetreffende traject. De bouwstenen zijn toegespitst op één specifiek onderwerp van je onderneming, bijvoorbeeld administratie. Elke bouwsteen start vanuit de basis van dat topic zodat elke ondernemer (van starter tot hoofdberoeper) goed kan volgen en de training succesvol kan afronden.
Op school heb ik het vak 'zelfstandige ondernemer' gehad, is Nutrilicious Academy hetzelfde?


Nee, dit is verre van identiek. Alle training van Nutrilicious Academy zijn rechtstreeks vanuit het werkveld gemaakt, op basis van ervaring en kennis. De praktijk kennis die je op school had willen leren over het zelfstandig zijn als diëtiste vind je in de Academy terug. Alle trainingen geven je de praktische en inhoudelijke kennis, plus het zelfvertrouwen om een succesvolle zaak op te zetten als expert in je vak.
Zijn de trainingen ook toegankelijk voor Nederlandse diëtisten?


Ja, absoluut. Alle cursussen, trainingen en trajecten zijn super gebruiksvriendelijk en aanpasbaar naargelang je land, dienst, product, ... Bv BTW-codes, belastingschijven en prijzen van je diensten/producten.
Ik ben nog student, mag ik al een training volgen van de Academy?


Uiteraard mag je dat. Kies voor een training die best aansluit bij jouw toekomstvisie of het topic waar je over wenst bij te leren. Als je zelfstandig wil worden is 'welcome to the jungle' een heel fijne cursus om door te nemen OF het SUM traject om al rustig te starten als ondernemer. Zo krijg je een overzicht van alle mogelijkheden binnen het werkveld als diëtiste, ook als student kan je bijvoorbeeld al zelfstandig worden met enkele gunstige voordelen.
Wanneer starten de trainingen?


Per training kan je de nodige details terugvinden op de desbetreffende pagina. Meestal kan je voor mastertrainingen heel het jaar door inschrijven. De trajecten starten en eindigen op vaste data, deze informatie kan je terugvinden op de pagina over de trajecten.
Kan ik in deeltjes betalen?


Ja, dat kan. Stuur gerust een mailtje naar naar jessica@nutrilicious.be of stel je vraag onderaan deze pagina. We maken dit a.s.a.p. in orde voor jou. (Binnekort zal deze optie automatisch beschikbaar zijn bij de checkout.)

Contact

 
Heb je een andere vraag of wil je meer informatie?
Laat hier een berichtje achter.

Dankjewel!